Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a program az ilyenkor megszokott mederben folyik majd, ahol alkalmad lesz megosztani az érzéseidet a szeretteiddel és meghallgathatod, kivel milyen fontos dolgok történtek az elmúlt időszakban. Valaki azonban meglepetést okoz most neked azzal, hogy szakít egy hagyománnyal.

A hét második felében gondod akad és tehetetlenül kell szemlélned egy számodra fontos emberrel való kapcsolatod megromlását. Ez ügyben valószínűleg most tehetetlen leszel, de később egy kis jóakarattal helyrehozható lesz minden. Ha megfelelő lesz a pillanat, hogy továbblépjetek, érezni fogod legbelül.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében nem csak a megszokott mederben telnek a dolgok, mivel előkerülhetnek olyan problémák és sérelmek is, melyek azonnali megoldást sürgetnek. Ezekben a napokban több szeretted is a te válladon fogja majd kisírni a bánatát, téged pedig jó érzés tölt majd el, hogy segíthetsz nekik.

A hét második felében visszatér az elégedettség érzése és a feszültségek is elsimulnak. Egy váratlan húzás azonban könnyen átírhatja az előre eltervezett programodat, aminek most ez egyszer nagyon fogsz majd örülni.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.