Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében szinte teljesen ki fogod zárni a külvilágot és számodra csak a legbelsőbb családi kör létezik majd. Itt azonban ügyelned kell arra, nehogy egy ártatlan megjegyzés okán végül a túlérzékenységed miatt feszültség keletkezzen. A kommunikációd legyen mindig egyértelmű és visszafogott.

A hét második felében a belső megelégedettség lesz a fő motívum az érzéseidben. Ezekben a napokban minden feszültség feloldódik és te a korábbinál sokkal kedvezőbb színen látod majd a saját jövődet.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele a családról és az ünnepről szól, amire nagy szükséged is van. Ezek azok az alkalmak, melyeken végre mindenki kendőzetlenül és őszintén tud beszélni önmagáról. A szeretet és a kölcsönös bizalom most egy olyan problémára is megoldást hoz, amely már régóta okozott fejfájást neked.

A hét második felében foglalkoznod kell egy kicsit önmagaddal, mivel az ünnepek alatt talán egy kicsit túl sok volt a jóból. Ha beiktatsz egy kis mozgást a napi programodba, az segít megszabadulni a bűntudattól és a kialakult zsírpárnáktól is.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.