Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Az Ikreknek önfegyelmet kell gyakorolnia, az Oroszlán vesztes pozícióból is tud nyerni. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele energiát és kezdeményező készséget hoz az életedbe, amely viszont türelmetlenséggel és bosszúsággal is párosulhat. Önbizalmad most ideális állapotot teremt új dolgok elindításához az életedben és kihat a magánéletedre is. Ennek előnyeit partnereddel élvezhetitek.

A hét második fele egy izgalmas eseményt hozhat, mellyel kapcsolatban máris változásokat érezhetsz önmagadat illetően. Döntési képességed megnő és ezekben a napokban ösztönösen megtalálod, melyik út vezet a leggyorsabban oda, ahová el szeretnél érni. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A Hét első felében egy korábbi tevékenységed eredményét ünnepelheted. Az elismerés, ami ezzel jár, növeli az önbizalmadat és alkalmat teremt arra is, hogy az életed egyéb területén is változást érj el. Ezekben a napokban fontos figyelned a tiszteletre és a megértésre és ha teheted, kérj útmutatást egy nálad idősebb, tapasztaltabb embertől is, mielőtt kimondod a végső szót.

A hét végén egy régi álmod, vagy terved válhat valósággá és egy új lehetőséggel is szembesülhetsz. Ahhoz azonban, hogy ezen a területen is sikeres légy, valakinek a jóindulatát el kell nyerned. Közeledj őszintén és ne próbálj mást mutatni, mint amilyen vagy. Az igazi önmagad pont elég lesz ide. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.