Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében el kell döntened, hogy valamivel törődsz-e, vagy figyelmen kívül hagyod. Talán az önbecsülésed azt diktálná, hogy tegyél valamit, az önfegyelem most mégis jobban szolgálhatja a hosszú távú érdekeidet.

A hét második fele viszont áttörést hozhat számodra valamiben, amivel kapcsolatban már kezdted elveszíteni a reményedet és talán azt gondoltad, hogy végérvényesen elvesztetted. A dolgokat így már más nézőpontból is láthatod és a végén kiderülhet, hogy a veszett fejsze nyele is hozhat számodra sikert. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy korábbi erőfeszítésed eredménye érdemel elismerést és ez az életed egyéb területeire is kedvezően hat majd. A jövőddel kapcsolatban most értékes útmutatást kaphatsz valakitől, aki tapasztaltabb és idősebb nálad. Tisztelettel és megértéssel fordulj hozzá.

A hét második fele számodra egy új kezdet lehetőségét vetíti előre valamiben, ami eddig ismeretlen és felfedezetlen területek számított számodra. Nem lehetetlen az sem, hogy ez az új irány végül sokkal nagyobb jelentőségű lesz az életedben, mint azt bárki is gondolhatná ma. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.