Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében tanácsot, vigasztalást és menedéket kéretnek tőled egy nehéz és komoly ügyben. Ügyelj arra, hogy a felelősséget ne vedd át a saját válladra, azt inkább arra kínáld fel, hogy az illető kisírhassa rajta a bánatát. Józan észre és jó ösztönökre lesz szükséged ahhoz, hogy ebből az ügyből ki tudj maradni.

A hét második fele megvilágosodást hozhat számodra, de ahhoz, hogy élni tudj az ezzel kapcsolatos lehetőséggel, empátiára és önuralomra lesz szükséged. A siker ugyanis nem csak tőled, hanem a környezeted támogatásától is függ és meg kell nyerned őket támogatónak. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele erősen indul számodra, talán sokkal erősebben, mint azt gondoltad volna. A céljaid most mindennél közelebb látszanak, de nem szabad elfelejtened, hogy nem mindig lesznek ilyen ideálisak számodra a feltételek. Hozz ki minél többet a jelenlegi helyzetedből és készülj fel egy esetleges nehezebb időszakra is.

A hét második felében megtalál egy új lehetőség, amely sikerrel vonja el a figyelmedet a jelenedről és megingat abban, hogy eléred-e időben a magad elé kitűzött élt. Türelemre, önuralomra és kreativitásra lesz szükséged ahhoz, hogy egyeztetni tudj a jelened és egy lehetséges jövő között. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

.