Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében figyelmen kívül kellene hagynod valamit, ami nem lesz könnyű számodra. A felelősségérzeted és az egód nehezen engedi, hogy szó nélkül menj el valami mellett, pedig az érdekedet most pontosan ez szolgálná. Gyakorolj önfegyelmet, bármilyen nehéz is.

A hét második felében egy ösztönző beszélgetés révén váratlanul új irányok kerülhetnek képbe, de ehhez további ismeretekre kell szert tenned. A dolog jó alkalmat teremtene arra is, hogy kapcsolatrendszeredet fejleszd. Változást csak folyamatos mozgással lehet elérni. Vágj bele! >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében úgy érezheted, hogy korlátoznak és a hangod sem ér el oda, ahová szeretnéd. Ha az elutasítás nagyon bánt is, lehet, hogy most tudomásul kell venned, itt nem a te szavad lesz a döntő. Lépj vissza egy lépést és nézd a jó oldalát: így a felelősséget sem neked kell vállalnod az eredményért.

A hét második felében empátiával közelíts az emberekhez, akik hozzád fordulnak. Most könnyű lenne lecsapnod egy magas labdát és azt mondani, te szóltál előre, de ha mások problémái iránt megértéssel fordulsz, számíthatsz egy hasonló elbánásra, ha te kerülsz később hasonló helyzetbe. Persze ettől még legbelül érezhetsz egy kicsi elégtételt. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.