Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében meg kell védened egy családtagodat, vagy közeli barátodat egy támadástól. Ügyelj arra, hogy ne érzelmekkel, hanem stabil és világos érveléssel küzdj és ne légy türelmetlen. Arra azért ügyelj, hogy indokolatlanul nagy felelősséget ne vegyél a válladra az üggyel kapcsolatban.

A hét második felében az intimitás és az érzelmek vehetik át a főszerepet az életedben, melyet megfűszerezhet egy friss ismeretség is. Ha partnerkapcsolatban élsz, mindez egy kis plusz izgalommal szolgálhat, ha pedig egyedülálló vagy, most jöhet el az, amire egy jó ideje vársz. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében kemény munka és türelem kell ahhoz, hogy átverekedd magadat a feladatok tengerén és előfordulhat az is, hogy valamiért extra felelősséget kell vállalnod. Mindez azonban nem csak extra munkát, hanem extra eredményt is hozhat olyannyira, hogy hamarosan egy új céllal egészülhet ki a listád.

A hét végén egy új vállalkozás, vagy projekt beindítása körül foroghat minden, amely kis dolognak indul, de könnyen válhat meghatározó elemévé az életednek. Ne feledkezz meg a jó szándékról és arról sem, hogy nem egyedül vagy érintett a kérdésben. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.