Heti horoszkóp 2018. december 31. – 2019. január 6. – Új felelősségek

Horoszkóp minden héten

2018.12.29. 17:55

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele számodra az útkeresés időszaka lehet és bizonyos feladatok ellátása, különösen a felelősséggel bíró feladatoké, számodra nehézséget fog jelenteni. Ha teheted, módosíts határidőket, vagy ha lehetőség van rá, bízz meg valaki mást ezek teljesítésével.

A hét második felében fokozott empátiára lesz szükséged, hogy megértsd valaki problémáját, mivel az illető gondjai számodra rendkívül távolinak tűnhetnek. Mások megértése és segítés még akkor is pozitív dolognak számít, ha számodra az illető céljai idegennek tűnnek.  >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében türelemre és kitartásra lesz szükséged, ami kiemelkedő eredménnyel kecsegtet majd. Komoly és nehéz feladatok elvégzése sem tűnik most lehetetlennek számodra, bár némelyikhez szükséged lehet kikérni egy tapasztaltabb mentor segítségét.

A hét második felében optimistán tekinthetsz előre, mivel váratlanul kitisztul az ég és láthatóvá válik a horizonton egy régi álmod. Ahhoz azonban, hogy mindehhez közelebb kerülj, még hosszú időre és kitartásra lesz szükséged. Pont olyasmire, ami amúgy is maradéktalanul megvan benned. >>> Ez itt a 2019-es pénzügyi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.