Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

A Bika most csakis azokkal foglalkozzon, akik mellette állnak, a Szűznek szüksége lesz kompromisszumokra, ha haladni akar. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében főleg a szellemi munka terén tudsz jól teljesíteni. Könnyen és jól kommunikálsz majd és szinte szívja magába az agyad az információkat. Ha tervezni és szervezni kell valamit, akkor azt is nyugodtan időzítheted erre az időszakra. Vitatkozni, érvelni ugyancsak kiválóan tudsz most, úgyhogy ezen a területen is nyugodtan belemehetsz egy megmérettetésbe.

A hét második felében erősödhet benned a vágy, hogy kipróbálj valami újat, valami érdekeset. Ez jelenthet egy új hobbit, de akár egy új párkapcsolatot is, függően a habitusodtól és az aktuális helyzetedtől. Ezekben a napokban szinte lehetetlen vállalkozás lenne számodra rutinfeladatokkal bíbelődni, úgyhogy ne is próbálkozz ilyesmivel. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében annyi ötlet, elképzelés kavarog majd a fejedben, hogy nem is lehet egyszerre kezelni őket, így valószínűleg időt kell fordítanod arra is, hogy valamilyen módon rendszerezd a gondolataidat. Lesz, aki támogatja, lesz, aki megkérdőjelezi az elképzeléseidet, de neked most csak azzal kell foglalkoznod, akik melletted állnak.

A hét második fele csak ésszerű szervezéssel és reális megközelítéssel valósítható meg és ennek során többször is bele fogsz ütközni a saját korlátaidba. A sikert most számodra a bölcsesség és a kitartás hozza meg és az, ha nem bocsátkozol felesleges és indokolatlan csatározásokba olyanokkal, akik nem értik meg, mit miért teszel. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.