Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

Nyilas - heti horoszkóp

A hét első felében világosan kell gondolkodnod és hatékonyan tenned annak érdekében, hogy egy terved úgy süljön el, ahogyan azt előre elképzelted. Lehet, hogy menetközben finomítanod, módosítanod kell a dolgokon, de a fő irány és az eredmény alapjaiban nem fog változni. Mindehhez azonban szükséged lehet valaki támogatására is.

A hét második felében a saját jövődre kell gondolnod, amikor döntést hozol arról, hogy valakivel kapcsolatban maradsz-e hosszabb távon, vagy hagyod, hogy az illető a saját útját járja. Ne feled, hogy bármennyire is igyekszünk, végül senkit sem lehet megmenteni önmagától. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Bak - heti horoszkóp

A hét első fele elégedettséget hoz az életedbe, amit nagyban növel az is, hogy rendeződik egy régóta húzódó kapcsolati problémád valakivel. Minden gondot orvosol, ha a felek kölcsönösen tiszteletben tartják egymás véleményét és nem próbálják a másikra ráerőltetni a saját életmódjukat. Neked is ezt kell tenned, de el is várhatod mindezt.

A hét második felében váratlanul egy falba ütközhetsz, amit súlyosbít, hogy közben egy váratlan kiadás felborítja a megtervezett költségvetésedet. Aggódnod viszont szükségtelen, egy kis átcsoportosítással, átszervezéssel könnyedén helyre ránthatod a dolgokat. A falat pedig meg lehet kerülni, de erre időközben magad is rá fogsz jönni. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.