Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

Mérleg - heti horoszkóp

A hét első felében összepontosítanod kell arra, hogy a tetteid és a szavaid összhangban legyenek. Környezeted felé most egyértelműen jelezned kell, hogy merre gondolod a fő irányt a jövőben, hogy tudják, mire számíthatnak tőled. Így elkerülheted a félreértéseket és a felesleges vitákat, nézeteltéréseket is.

A hét második felében talán beléd bújik a kisördög és nem tudsz uralkodni magadon, hogy kipróbálj valami újat, valami ismeretlent. A dolog ösztönzően hat majd rád és felszabadít benned egy gátlást, így nem biztos, hogy a régi dolgaidra ugyanolyan szemmel fogsz tekinteni ezután. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Skorpió - heti horoszkóp

A hét első felében a gondolataidat leköti egy új ötlet, elképzelés, ami nem hagy nyugodni. A napi munkát és a rutint nyűgnek érzed és alig várod, hogy elvégezz, hogy ismét azzal foglalkozhass, ami igazán érdekel. Ebben az időszakban kerülj minden fontos döntést, különösen az olyanokat, amelyek pénzügyeket érintenek.

A hét második felében kemény munka mellett korlátokba ütközhetsz, de az optimizmusodat érdemes megtartanod, hiszen a céljaid nem kerülnek ettől még veszélybe. Gyakorolj önfegyelmet és ne menj bele felesleges és parttalan vitákba olyanokkal, akiknek a látóköre sokkal szűkebb, mint a tiéd. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.