Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első fele rendkívül szoros programot és sok elfoglaltságot hoz számodra és csak profi szervezéssel és határozottsággal tudsz mindent időben teljesíteni. Mindeközben arra is szükség lehet, hogy valakinek nemet mondj egy dologra. Az ezzel kapcsolatos feszültség még mindig kisebb problémát fog okozni, mint ha elfogadtál volna a számodra előnytelen ajánlatot.

A hét második felében egy hosszabb távú tervvel kapcsolatosan akad tennivalód és az ezzel kapcsolatod elképzeléseidet muszáj lesz felfedned a környezeted előtt, mivel a végkifejlet őket is érintheti. A környezeted reakciója döntheti el végül, hogy ki vesz részt melletted a projektben és ki marad ki végül belőle. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Halak - heti horoszkóp

A hét első felében magabiztosan kell döntened egy kérdésben és nem szabad kétséget hagynod a felől, hogy a döntésed megalapozott és átgondolt. Ha mindent jól csinálsz, megnyerheted a környezeted támogatását is. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra is, hogy egy régi ötletedet népszerűsítsd a környezetedben.

A hét második felében rá kell jönnöd arra, hogy vannak dolgok, amelyekben hiába a kemény munka és az elkötelezettség, falakba ütközöl újra és újra. Ha így alakul, ne habozz változtatni és adott esetben letenni valamiről, ami úgysem fog teljesülni. Válassz új célokat, olyanokat, amelyeket reálisan meg is tudsz valósítani. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

.