Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében kiegyensúlyozott gondolkodás és könnyed kommunikáció jellemzi a napokat, ami közelibbre hozza a célokat, melyeket kitűzöl magad elé. Most kitartóan támogatni fog a környezeted, mivel érzi benned a sikert és talán szeretne részesülni is belőle. Itt az alkalom arra, hogy szorosabbra fűzz néhány kapcsolatot és arra is, hogy bizonyos helyeken kedvezményeket csikarj ki.

A hét második felében viszont foglalkoznod kell a jövőddel. Most pozitív gondolkodással, jó döntésekkel akár egy új utat is kijelölhetsz önmagad számára és mindezt úgy teheted meg, hogy közben a környezeted számára is kedvező változásokat érsz el. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében szükséged lesz a családod támogatására, segítségére, hogy valamit zökkenőmentesen oldj meg. Ez jó alkalmat teremt arra is, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatodat és egy sebet, amely már régóta fájt, végleg begyógyíts.

A hét közepe is tartogat számodra némi izgalmat. A szakmai életedben egy nagyobb előrelépés előtt állsz, ezzel kapcsolatban egy fontos jelzés érkezik most.

A hét második felében szükséged lehet minden racionalitásodra és szervezőkészségedre, de a saját korlátaidat nem fogod tudni átlépni. Mindezek mellett van okod az optimizmusra, hiszen minden, ami most körülötted történik része egy nagyobb képnek, amely viszont nagyon szép jövőt ígér számodra. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.