Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3. – Válassz reális célokat

Horoszkóp minden hétre

2019.01.26. 17:30

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében egymást követik a jobb és a rosszabb hírek, események és sokszor kapkodnod kell, hogy egyensúlyban tartsd magad körül a dolgokat. Ha problémád akad, vagy valakivel ellentétbe kerülsz, többet hallgass, mint beszélj és keress értelmes kompromisszumot. Felesleges személyeskedésekben pedig soha ne legyél partner.

A hét második felében a társas kapcsolataidat fejlesztheted egy rendezvény, vagy esemény során, ahol családokkal, barátokkal töltheted együtt el az időt. Az eseménnyel kapcsolatosan viszont váratlan költséged merülhet fel, melyet a szokásosnál olcsóbban is megúszhatsz, ha éles szemmel döntesz. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Szűz - heti horoszkóp

A hét első felében töretlen lelkesedéssel veted bele magadat valamibe, ami nagy népszerűséget hoz számodra a közvetlen környezetedben. Remek csapatjátékos lehetsz most és megalapozhatod a helyedet egy új közösségben is, ha úgy döntesz. Támogatásra és kedvezményekre számíthatsz most egyes területeken.

A hét második felében egy problémát akkor tudsz megoldani hatékonyan, ha reálisan közelíted meg a dolgokat és nem támasztasz olyan igényeket, amelyek lehetetlenné teszik másoknak az érvényesülést. Néha szükség van ésszerű kompromisszumokra és ezt nem szabad visszalépésként, vagy vereségként megélned. >>> Láttad már a 2019-es évi horoszkópod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.