Hirdetés

Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05

Az Oroszlán most hozhat egy helytelen döntést, ha nem vigyáz, a Skorpió kockázatvállalása pozitív eredményt hozhat. Heti horoszkóp.

Hirdetés

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a szokottnál ingerlékenyebb lehetsz, így a helyes stratégia, ha inkább igyekszel meghallgatni az embereket magad körül és kétszer is meggondolni, mielőtt reagálsz bármit a mondandójukra. Nyelved ugyanis olyan lesz, mint a penge. Ezekben a napokban óvakodj a döntésektől is fontos ügyekben.

A hét második felében egy örömhír, vagy egy örömteli esemény intenzitást és szenvedélyt hozhat a kapcsolatodba egy általad szeretett személlyel. Ezekben a napokban ügyelned kell a helyes táplálkozásra és az elegendő mozgásra is, mivel most sokkal könnyebben tudja a szervezeted bedolgozni a zsírpárákat a bőröd alá.  >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében az intuíció és a racionalitás kiegyensúlyozott elegyet alkot az életedben, így ez az időszak igencsak ideális arra, hogy terveket szőj és ezek megvalósítását a gyakorlatban is elkezd. Remek döntéshozatali képességed most olyan kérdésekben is támaszt nyújt, amelynek az eldöntése már régóta gondot okozott számodra.

A hét második felében intenzíven megtapasztalhatod, milyen az, amikor a saját életedet te magad irányítod és az ennek következtében megfelelő irányt vesz. Ez akár olyan hatással is lehet rád, hogy emiatt mélyreható változtatások mellett is határozhatsz a jövőbeli terveidet illetően. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.