Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében érzelmesebb hangulatban lehetsz a szokásosnál, így egy régi kedves dal, vagy egy érzelmes film hatására most könnyedén feltörhet belőled akár a sírás is. Hiába a híres belső nyugalmad, az ilyesmi ellen nincs gyógymód, de talán nem is kell. Nincs azzal semmi baj, ha vannak érzelmeink és ezt időnként ki is mutatjuk.

A hét második felében egy tapasztalattal lehetsz gazdagabb valakivel kapcsolatban, ezek a tapasztalatok azonban egyáltalán nem biztos, hogy pozitívak lesznek. Jó alkalom lehet ez arra, hogy meggondold, kit mennyire engedsz magad közelébe a jövőben. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében negatív energiájú környezetben leszel kénytelen eltölteni egy kis időt, de nagy segítséged és támaszod lesz ebben a partnered, vagy valaki, aki közel áll hozzád. Aki pedig azt gondolja, hogy könnyedén legyőzhet, az valójában azt érzi majd, hogy nem nagyon lehet a gránitba faéket verni.

A hét második felében olyan sikeresen alakulhatnak körülötted a dolgok, hogy kezdesz már magad is megijedni az eredménytől. Ehelyett inkább azon kellene gondolkodnod, milyen módon és mikorra tudod elérni a következő lépcsőfokot az életedben. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

.