Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy szórakoztató és barátságos személy lesz hatással a mindennapjaidra. Ezeket a napokat kevesebb stressz és harmónia jellemzi majd, ugyanakkor egy hír ideális alkalmat teremthet számodra, hogy egy kis extra bevételre is szert tegyél.

A hét második felében erős nyomás alatt akár helytelen döntéseket hozhatsz, ha nem vigyázol. Fordulópontot jelenthet az életedben ez az időszak, így minden lépésednél legyél tudatában annak, hogy következményei lehetnek egy hibának. Egy ponton szükséged lehet egy okos kompromisszumra is. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első napjaidban a szerelmi életeddel kapcsolatban lehet teendőd. Lehet, hogy most egy feszültség ébreszt rá arra, hogy változtass egy szokásodon, vagy pedig új szemmel tekints egy kapcsolatodra. Figyelj arra is, hogyha csak a rövidtávú szempontokat veszed figyelembe, könnyen lehet, hogy csúnya vége lesz a dolognak.

A hét második felében folytatódhat a mély és intenzív tapasztalatszerzés az életedben, de itt már nagy az esélye annak, hogy pozitív irányba mozdulnak el körülötted a dolgok. Igyekezz jó benyomást kelteni a környezetedben, mivel ez később még fontos lehet. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.