Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a munkához és a környezetedhez való pozitív hozzáállással jó reakciókat és támogatást szerezhetsz és egy régi seb is begyógyulhat. Egy egyszerű gesztus, egy ölelés néha csodákra képes és ezt most te is megtapasztalhatod.

A hét második felében konfliktusba keveredhetsz egy határidő elmulasztása, vagy feledékenység miatt. Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol meg kell védened a pozíciódat és még az is lehet, hogy áldozatot kell majd hoznod. Lehet, hogy az eset végül még jól is sül el, ehhez azonban az kell, hogy felnőtt módra tudj viselkedni. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy kockázatvállalás pozitív eredményhez vezet, ez azonban nem szabad, hogy arra sarkalljon téged, hogy ezután gyakrabban menj bele kockázatos helyzetekbe. Ne feledd, az esetben a kivétel erősítheti a szabályt. Ezekben a napokban a szokásosnál több papírmunka várhat rád, ami különös figyelmet igényel majd a részedről.

A hét második felében sikert érhetsz el egy nehéz területen, amitől határozottabb és célirányosabb lehetsz a jövőben. Önbizalmad nő és ez befolyással lesz a környezeted hozzád való viszonyára is. Vigyázz, hogy élj és ne visszaélj a kezedben lévő hatalommal. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.