Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az elméd és a reflexid csúcsra járnak, emiatt a kezdeményezőkészséged megnövekedik. Igen rövid idő alatt most rengeteg munkát végezhetsz el és úgy érzed, most szinte semmi sem állíthat meg és bármit meg tudsz tenni. Ezek a napok ideálisak arra is, hogy új ismeretségekre tegyél szert.

A hét második felében könnyen lehet, hogy egy csalódással kell szembesülnöd, mivel úgy tűnik, valakiről sokkal többet képzeltél, mint ami a valóság. Lejjebb is veheted az igényeidet, ha fontos számodra az illető, de ha úgy érzed, megtévesztettek, akkor a bizalomnak valószínűleg jó időre vége. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében siker és népszerűség vár rád és megtapasztalhatod az igazi szeretetet és barátságot. Úgy is alakulhat, hogy egy új romantikus kapcsolat talál meg, ezzel azonban csak akkor kezdj valamit, ha a jelenlegi életedet fenekestől fel akarod fordítani. Nyitott és őszinte légy, ez a helyzet kulcsa.

A hét második felében a szellemi munkák azok, amelyekben jeleskedni tudsz igazán, de a hatékonyságot komolyan akadályozhatja egy intrika, vagy félreértés. Ügyelj arra, hogy mindenről győződj meg, mielőtt véleményt alkotsz, nehogy behúzzanak a csőbe olyanok, aki ellened dolgoznak. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.