Heti horoszkóp 2019. január 7. – január 13. – A következő lépcsőfok

Horoszkóp minden hétre

2019.01.05. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál jobban érzed majd magadat és a környezeted felől is azt érzed a feléd áradó szeretetet, tiszteletet. Ezekben a napokban alkalmad nyílhat arra, hogy jó üzletet kössél, ami abban is megnyilvánulhat, hogy egy régóta vágyott tárgyat végre megvehetsz magadnak.

A hét második fele egy kisebb csalódással telhet, aminek az lehet oka, hogy valakibe talán többet láttál bele, mint amilyen valójában. Ismét megtapasztalhatod, hogy az illúzió és a valóság néha különbözni tud egymástól. Fogd fel úgy a dolgot, hogy ismét tanultál valamit. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében ügyelned kell önmagadra, mivel hajlamos lehetsz arra, hogy előbb nyitod ki a szádat, mint mielőtt végiggondolod a dolgokat. Talán valamire túl hamar mondasz igent, vagy nemet, vagy a véleményedet hangoztatod úgy és ott, ahogyan és ahol nem kellene. A legjobb stratégia számodra most, ha elszámolsz ötig magadban, mielőtt megszólalsz.

A hét második felében fokozott befolyással lehetsz az életed további alakulására, ha nem becsülöd alá túlságosan a saját képességeidet és nem ülsz fel valaki megtévesztési taktikáinak. Légy határozott és profi, aki pedig leszerepel most előtted, annak legyen ezen túl már zárva az ajtód. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.