Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében erős lesz benned a késztetés, hogy néhány korlátozástól és rutintól megszabadulj az életedben. Mindebben még a szerencse is az oldaladra állhat most, így bízz most az ösztöneidben, de mindeközben az eszedet se felejtsd otthon. Most alkalmad lehet valami újat kipróbálni és megismerkedni valakivel, aki komoly hatással lehet hamarosan az életedre.

A hét második fele jó közérzetet, boldogságot és optimizmust ígér számodra és erős vágy ébredhet benned, hogy a partneredet elhalmozd mindenféle földi és égi jóval. Tervezzetek egy kisebb, vagy akár nagyobb kiruccanást és ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében felszínre juthat benned egy régi, mélyen eltemetett érzelem, vagy emlék, emiatt szenvedélyes reakcióid lehetnek már egy kisebb feszültség hatására is. Ha teheted, oszd meg ezt valakivel, aki közel áll hozzád és próbáld feloldani azt a gátlást, amit ez a régi seb okoz benned. Szabadulj meg végérvényesen ettől a csontváztól a szekrényedben.

A hét második fele romantikus napokat hozhat számodra és hogy ezt mennyire tudod élvezni, kihasználni, az egyes egyedül rajtad múlik majd. Próbálj lazítani és kizárni most mindent, ami zavaró tényező lehet. Egy ilyen hétvége képes akár teljesen újraépíteni bennünk az érzelmi biztonságot. Legyen ez most a célod! >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.