Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében megtehetsz egy nagyon komoly elő lépést annak érdekében, hogy megszabadulj a múltad egy darabjától. Előbb- utóbb rá kell jönnöd neked is, hogy felesleges lelki terhek cipelésével, sokkal lassabban lehet haladni az életben. Dobd le magadról azt, ami már nem kell és lépj végre tovább!

A hét második felében változatosságra vágyhatsz és hogy ezt kielégítsd, vegyél részt olyan eseményeken, rendezvényeken, ahol új embereket ismerhetsz meg. Az új kapcsolatok kialakítása inspiráló hatással lehet a régiekre is és változatosságot, izgalmat hozhat az életedbe. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében intenzív érzelmi reakciókra számíthatsz a környezetedben, különösen akkor, ha valami új ötlettel, megoldással állsz elő. Mindezek alkalmasak lehetnek arra is, hogy kiderüljön végre, ki mit képvisel a környezetedben és valakiről lehullhat a lepel is és megmutatkozik, kicsoda is ő valójában.

A hét második felében felerősödik a lelki kötődés közted és partnered között, amelyet egy közös programmal, esetleg utazással még tovább mélyíthettek. Ezekben a napokban megtalálod majd az örömöt az egészen hétköznapi dolgokban is és kizárhatsz minden külső agresszív elemet az életedből. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

.