Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében hajlandó lehetsz némi kockázatot is bevállalni annak érdekében, hogy valami újat, ismeretlent tapasztalj meg. Lehetsz most sokkal merészebb is a szokásosnál, mivel most nagyon jó esélyed van arra, hogy bármihez nyúlsz, arannyá válik a kezedben. Mindezzel együtt járhat a személyes vonzerőd megnövekedése is, amely lehetővé teszi, hogy a környezeteddel is könnyen el tudd fogadtatni a terveid.

A hét második felében szinte a világ tetején érzed majd magadat, mivel sikert sikerre halmozol és nagyon jók lehetnek a pénzügyi kilátásaid is. Most igazán nem vállalsz nagy kockázatot azzal, ha ezt a remek periódust az életedben egy utazással ünnepled meg olyan valakivel, akit szívesen tudsz magad mellett. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében intenzív érzelmi reakciókra számíthatsz és feszültségekre, szinte bármibe fogsz bele. A feszültség nem csak belőled, hanem a környezeted felől is érkezhet és ezek találkozásakor történhetnek meg azok a kisülések, amelyek meghatározhatnák ezeket a napokat. A hatást csökkentheted egy kis önuralommal, már ha meg bírod állni reakció nélkül egyes emberek megjegyzéseit.

A hét második felében a romantikába menekülhetsz, így partnereddel, vagy új ismerősöddel néhány napra elfeledkezhetsz ügyes-bajos dolgaidról. Vannak technikák, amelyek segítik a kikapcsolódásodat emellett is. Ha teheted például, szerezz be pár friss ruhadarabot, vagy menj el sportolni a hét végén. A következő héten így magabiztosabban és felkészültebben mehetsz vissza a csatatérre. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.