Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében hiába is szeretnél, nem tudsz megszabadulni a felelősségtől és a kötelezettségektől, így összeszorított foggal le kell tudnod pár olyan feladatot, amely időben már nem várhat tovább. Ebben az időszakban ügyelj a meggondolatlan viselkedésre és igyekezz minél kevesebb hibát véteni. Vigyáznod kell arra is, hogy valaki provokálni készül. Ne adj esélyt neki!

A hét második felében egy családi ügyben nagyvonalúnak kell mutatkoznod és hagynod, hogy valaki kihasználja a jóindulatodat. Hiába, a szeretet sokkal fontosabb a pénzügyi kérdéseknél. Persze mindemellett finoman azért jelezheted, hogy igazából pontosan tisztában vagy a dolgokkal. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a türelmetlenség ostoba hibákhoz vezethet, így szükséged lehet az önuralmad minden apró darabkájára, ha nem akarsz végül elpuskázni egy lehetőséget. Tartsd szem előtt a szabályt, minden vágás előtt kétszer mérj. A hét közepén a környezetedben valaki fellázadhat ellened, de higgadtan kezelve a helyzetet, könnyű lesz a megoldás.

A hét második fele kiválóan alkalmas lehet egy romantikus programra, de a szervezés nehézségekbe ütközhet egy félreértés miatt. Ha viszont jól sikerül a konfliktuskezelés, akkor a program még a szokottnál is jobban sülhet el számodra. Hiába, a békülős romantikánál nincs jobb. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.