Heti horoszkóp 2019. február 11. – február 17. – Kizárni mindent, ami bánt

Horoszkóp minden héten

2019.02.09. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele rendkívül szórakoztató és izgalmas lesz számodra. Ha valamilyen változást szeretnél elindítani az életedben, akkor ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál erre. Most lehetsz merészebb a szokásosnál és olyasmit is bevállalhatsz, amelyről sokáig azt hitted, hogy számodra soha sem lesz elérhető.

A hét második felében növekszik majd a befolyásod a környezetben, amit az is okoz, hogy kezdeményezőként lépsz fel fontos ügyekben. Ha most olyan eszközöket is használsz egy cél érdekében, amelyektől eddig tartózkodtál, igazi átütő hatást érhetsz el. Persze a cél nem szentesít minden eszközt, ezt soha sem szabad elfelejtened. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében felszínre juthat benned néhány mélyen eltemetett érzelem, de ezek egyáltalán nem biztos, hogy negatívan fognak hatni rád és a közvetlen környezetedre. Most egy nagyon fontos kapcsolatod akár új és értékes tapasztalatokkal gazdagodik, és könnyen lehet, hogy emellett még egy titokra is fény derül.

A hét második felében romantikára és gyengédségre vágysz majd, így ha teheted, partnereddel keressetek egy búvóhelyet, ahol kettesben tudtok eltölteni egy kis időt. Mindeközben ügyelj arra, hogy valaki túlságosan kíváncsi a magánéletedre és ennek érdekében hajlandó még akár leselkedni is ott, ahol semmi keresni valója. >>> Ez meg itt a február havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.