Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele kitűnően alkalmas számodra, hogy elkezdj, vagy újrakezdj dolgokat akár olyan szokatlan módokon is, amely kiváltja a környezeted értetlenkedését. Új dolgokat néha csak gyökeresen új megközelítéssel érdemes elkezdeni, amely siker esetén kiválthatja a környezetünk lelkesedését is. Most te pontosan ilyen helyzet előtt állsz.

A hét második felében extra mennyiségű lelkesedésre és optimizmusra lehet szükséged, de valódi ellenállásra nem kell számítanod, bármi is a terved ezekre a napokra. Most nem csak szellemileg, hanem pénzügyi értelemben is sikeres napok következnek számodra, ehhez azonban szükséges lesz, hogy a lehetőségeket, amelyek előtted állnak időben felismerd és kihasználd. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A héten a magánéletedre kell összpontosítanod, mivel egy családi esemény, vagy egy új helyzet felülír minden mást a közvetlen környezetedben. Ezek a napok nagyszerű alkalmat adnak néhány régi eltemetett probléma tisztázására és a jég megtörésére olyanokkal kapcsolatban, akikkel mostanában eltávolodtatok egymástól.

A hét második fele egy pénzügyi lehetőséget hoz számodra, amelyet pozitív hozzáállással jó esélyed van kihasználni úgy, hogy abból nem csak te, hanem a környezeted is profitálni tudjon. Ezekben a napokban tapasztalhatod, hogy néhány őszinte jó szó és egy ölelés gyakran régi feszültségeket is könnyedén fel tud oldani. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

.