Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében arra lesz szükséged, hogy jó benyomást kelts valakiben magadról és ebben nagy szerepet játszhat személyes varázsod is. Mindemellett azonban ügyelned kell arra is, hogy a munka, a teljesítmény, amit magadból kiadsz, olyan minőségű legyen, ami később sem vet fel kérdéseket személyeddel kapcsolatban.

A hét második felében akkora lelkesedést tapasztalhatsz a környezetedben egy ügy iránt, hogy nehezen tudod majd kivonni magadat ennek hatása alól. Ugyanakkor figyelemmel kell lenned egy fontos tényezőre is, nem mindenki akarja ugyanis egyformán a sikeredet, így számolnod kell némi ellenállással is valaki részéről, akinek egészen más elképzelései lennének. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét elején a kreativitás lesz a jellemző minden munkádra és a személyes kapcsolataidra egyaránt. Körülötted többen is vonzó lehetőséget látnak majd benned, vagy az általad felvázolt tervekben. Most jó eséllyel szerezhetsz támogatókat, barátokat és talán egy ígéretes új romantikus partnert is, amennyiben erre lehetőséget adsz valakinek.

A hét második felében gondod akadhat valakivel, aki felől erős negatív energia érződik irányodba. Bármennyire is próbálod kivonni magad ennek hatása alól, számolnod kell azzal, hogy előbb utóbb tennivalód akad ezzel a személlyel kapcsolatban. Harc helyett azonban megpróbálhatod megnyerni magadnak. Még az is lehet, hogy meglepődsz, milyen könnyen fog menni. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.