Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején feszültséggel találkozhatsz és ellenállással kell számolnod a környezeted egy részétől, így a szokásosnál is jobban meg kell gondolnod mit teszel, vagy mondasz. Egy kis kompromisszumtól még nem fog leesni a korona a fejedről és az is könnyebbé teszi a dolgokat, ha együttműködőnek mutatkozol a környezeted felé, még akkor is, ha a véleményed most eltér tőlük valamilyen ügyben.

A hét második felében izgalmas hírek, események fogják uralni a közbeszédet körülötted és még az is lehet, hogy utóbb kiderül, némely kérdésben neked volt igazad a körülötted lévő többségi véleménnyel szemben. Ezekben a napokban új barátokat is szerezhetsz. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a környezetedben olyan dolgok történhetnek, amely nagyban segíti egy célod, vagy álmod megvalósulását. Mindemellett valakivel a környezetedben a viszonyod változóan feszültté válhat, amit az okoz, hogy egy apró, de nem jelentéktelen kérdésben képtelenek vagytok megtalálni a közös nevezőt.

A hét második felére elsimulnak az ellentétek, a feszültség kifáradni látszik és létrejön a harmónia körülötted. Ezekben a napokban tölts el minél több időt a szeretteiddel és attól se riadj vissza, ha több meghívást is el kell fogadnod a hét végére. A hét végén a romantikus programok a szokottnál is élvezetesebbek lehetnek számodra. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.