Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét eleje belső nyugalmat és egyensúlyt hoz az életedbe. A céljaidat a szokottnál kisebb erőfeszítéssel éred el és úgy érzed, semmi nem tud most rést ütni a pajzsodon. Gazdálkodj bölcsen a benned lakozó energiákkal és ha alkalmad nyílik rá, segíts a környezeted kevésbé szerencsés tagjainak túljutni a nehézségeken.

A hét második felében jól kell kombinálnod a mentális energiáidat a koncentrációkészségeddel. Gyors és határozott gondolkodásra lesz szükséged, hogy egy kockázatos döntést meghozz időben. Pozitív gondolkodásod és sikered sokakat melléd állíthat a környezetedben, így most előhozakodhatsz olyasmivel is, amit amúgy félnél a nyilvánosság elé tárni. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét eleje szerencsét, optimizmust és boldogságot hoz számodra és bölcsességet, amely segít abban, hogy meghozz egy fontos döntést, amelynek a sorsod alakulására a későbbiekben nagy hatása lesz. Ezekben a napokban egy kisebb feszültséggel is számolnod kell, amit az okoz, hogy a környezetedben nem sikerül megtalálnod a megfelelő hangot valakivel.

A hét második fele viszont a békés álmodozás jegyében telhet, amelyet csak erősít, egy a partnereddel tervezett romantikus kirándulás, vagy utazás ígérete. Akkor sem kell lemondanod a romantikáról azonban, amennyiben egyedülálló vagy. A csillagok ugyanis egy új társ megjelenését prognosztizálják számodra. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.