Heti horoszkóp 2019. február 4. – február 10. – Extra energiák

Horoszkóp minden hétre

2019.02.02. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején megteremtődik benned a harmónia és az egyensúly, a munkádat és egyéb feladataidat is nyugalomban végzed majd. Ezek a napok remek alkalmat teremtenek az önfejlesztésre és az önképzésre, így amennyiben tanulnál valami, vagy akár önmagadról tudnál meg többet, most tegyél lépéseket az ügy érdekében.

A hét második felében a nyitott megközelítéseddel áttörést érhetsz el egy régóta húzódó ügyben, ami eddig fékezte a fejlődésedet. Ahhoz azonban, hogy innen tovább is tudj lépni, szükséged lesz az intuíciódra és egy csipetnyi hitre is. A hét végén új emberek léphetnek be az életedbe, akik másképpen lehetnek izgalmasak, mint ahogyan ezt eddig megszokhattad. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében ügyelned kell önmagadra és arra, ahogyan kommunikálsz a körülötted lévő világgal. A túlzott magabiztosság most előnytelen lehet számodra, mivel ellenszenvet válthat ki olyasvalakiből, akivel inkább jó viszonyban szeretnél lenni. Köss kompromisszumot most önmagaddal és őrizd meg inkább egy kapcsolatod harmóniáját.

A hét második felében a barátaid és a szeretteid lehetnek a középpontban, talán egy közelgő ünnep miatt. Ne fogd vissza magad, ha ünnepségről, vendégségről, vagy szórakozási lehetőségekről van szó, mivel most számodra ennek van itt az ideje. Nyitottságod és őszinteséged most egy új közeli barátot hozhat számodra. >> Itt van a február havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.