Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon jó összhangban lehetsz a környezeteddel, és szinte szavak nélkül is meg fogod érteni, mit szeretne mondani a másik. Ilyen helyzetben nagyon jól lehet haladni a feladatokkal, használd hát ki és lépj egy nagyot előre! Ezekben a napokban valaki tanácsot kérhet tőled, vagy a válladon sírja el bánatát. Légy türelmes vele!

A hét második felében megérdemelten gondolhatsz arra, hogy egy kicsit megfürödj a népszerűségben és fogadd a gratulációkat a sikereidért. Ne feledkezz azonban meg a családról és a partneredről sem. Ha teheted, szervezz egy rövidebb utazást, vagy egy kirándulást is a hét végén, hogy feltöltsd az elemeket magadban. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében, ha van merszed, kipróbálhatsz valami új dolgot, vagy megismerkedhetsz valakivel, aki távolról érkezett és egy más kultúra szülötte. Légy nyitott az új információkra és fedezd fel magadban azokat az érzéseket, tulajdonságokat, melyek létezéséről talán még magad sem tudtál eddig.

A hét második felében őszinteségre lesz szükséged ahhoz, hogy túljuss egy problémán, amely lehet szakmai, de magánéleti is. Lehet, hogy most olyasmiről is nyíltan kell beszélned egy körben, amiről kényelmetlenek érzel információkat kiadni, de ha el akarod varrni a szálakat, meg kell tenned. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.