Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lesz benned a vágy, hogy megoszd valakivel az érzéseidet, olyasmit is, amelyet amúgy a nagyközönség még csak nem is sejt rólad. Ha viszont valakivel igazán bizalmas viszonyt szeretnél, meg kell osztanod azt is, amit a siker és a népszerűség mögött néha valójában gondolsz a dolgokról.

A hét második felében egy romantikus, izgalmas utazást tehetsz akár képzeletben, de akár a valóságban is. Mindeközben egyre nagyobb lehet benned a vágy hogy valamit, amit félbehagytál az életedben, most újrakezdj. Le kell győznöd minden félelmedet, szabadulj meg a pesszimizmusodtól és vágj bele ismét! >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény, vagy hír okán elsősorban a családodra kell összpontosítanod. Ezekben a napokban sokkal érzékenyebb és talán sebezhetőbb leszel a szokásosnál, de talán jó időzítéssel most olyasmiről is nyíltan beszélhetsz a szeretteidnek, amit eddig mélyen magadban tartottál.

A hét második felében szükséged lesz a jó szervezőkészségedre, mivel egy esemény jelentősen átrendezheti a megszokott napirendedet. Valaki, aki az életedben jelentős szerepet tölt be, most valami fontosan közölhet veled, olyasmit, amely sok mindent megváltoztathat arról, amit a világról eddig gondoltál. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

.