Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében türelemre és érzékenységre lesz szükséged, ha segíteni akarsz azon, aki hozzád fordul. Lehet, hogy csak a vállad kell neki, amin kisírhatja a bánatát, de az is elképzelhető, hogy segítséget kér tőled. Nyúlj vissza hagyományos értékekhez és a szokásokhoz, ha tanácsot adsz, különösen akkor, ha a döntés a családról szól.

A hét második felében a pénzügyeiddel kapcsolatban lehet teendőd. Figyelj a szabályok pontos betartására és főleg a határidőkre. Nehogy az eddigi eredményeidet elveszítve újra kelljen kezdened bizonyos dolgokat, akár a nulláról építkezve ismét. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében az érdeklődésed egy titok felé irányul, melyről egy hírből, vagy egy pletykából értesülhetsz. Mielőtt azonban túlságosan belelovallnád magadat a helyzetbe, vagy esetleg továbbadnád a hírt, győződj meg arról, hogy minden pontosan úgy van, mint ahogyan azt megtudtad. Könnyen lehet ugyanis, hogy a valóság sokkal kevésbé érdekes, mint azt először hitted.

A hét második felében olyan feladatokat kell elvégezned, melyeket régóta halogatsz és már nem várhatnak tovább. Koncentrálj és légy figyelmes, akkor nem fordulhat elő, hogy egy apró hiba miatt végül kétszeresen kell megfizetned valamit. Ezekben a napokban ne vállalj plusz kötelezettséget. Előbb tisztázd le, hogy teljesíted az eddigieket. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.