Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lesz benned a vágy, hogy kitörj a hétköznapokból és valami olyasmit tegyél, ami nem a megszokott keretek között van. Bízz az ösztöneidben! Lehetsz most egy kicsit merészebb is az átlagosnál és bevállalhatsz valami szokatlant is, legyen az egy új program a partnereddel, vagy akár valami izgalmas újdonság a hálószobában. Légy kreatív!

A hét második felében le kell küzdened a félelmedet és az önbizalomhiányodat, ha sikert akarsz elérni egy a pénzügyeidet erősen érintő kérdésben. Most a határozottság és a magabiztos fellépés döntő jelentőségű lehet, igyekezz felkészíteni magadat és az sem hátrány, ha törődsz a külsőddel is. Ha kell, szerezz be néhány ide illő hatásos ruhadarabot is. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a spiritualitás fontos szerepet játszik a gondolataidban és könnyen lehet, hogy olyan dologra is rávisz a lélek, amelyet mostanában ritkábban tettél meg. Hidd el, hogy egy kis magadba fordulás, vagy akár segítség kérése a lelki vezetődtől sokat tud hozzátenni ahhoz a páncélhoz, melyet nap, mint nap hordani kényszerülünk ebben a kemény világban.

A hét második felében nagyon jól kell koncentrálnod, sok múlik ugyanis azon, hogy egy helyzetet jól ítélsz-e meg. Ha megbeszélésre mész, légy felkészült, sugározz magabiztosságot és a külsőd se hagyjon kívánnivalót maga után. Valami fontos és izgalmas készülődik körülötted, készülj fel rá! >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.