Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében legszívesebben elkerülnéd a rád váró nehéz feladatokat, de az eszeddel tudod, hogy ezt nem teheted meg. Hidd el, csak az indulás nehéz, ha belelendülsz, már menni fog minden magától. Nem szabad hagynod, hogy egy lemaradás, vagy határidő elmulasztása később egymásra rakódó problémahalmazt eredményezzen.

A hét második felében sem gondolhatsz a pihenésre, igaz ez már egészen más jellegű helytállást kíván meg tőled. A magánéletedben kell most jól teljesítened és tartanod a lépést a partnereddel, aki most számodra az iramot diktálja. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor egy egyedülálló lehetőséggel szembesülsz majd, valaki ugyanis szinte a semmiből előteremve egy izgalmas programot ajánl számodra. Fogadd el! >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében a fejed olyan lesz, mint egy feneketlen kút, amely csak nyeli magába az információkat. Minden érzéked kiélesedik és szinte még álmodban is teljes fokozaton fog pörögni az agyad. Használd ki ezt a rendkívüli aktivitást és raktározz el annyit a tudásból, amennyit csak tudsz. Azután egy csendesebb időszakban szépen apránként felhasználhatod ezeket.

A hét második felében talán kissé unalmasnak tűnhetnek a napok, ugyanis fel kell zárkóznod a papírmunkával és néhány a pénzügyeket érintő kérdéssel kell behatóbban foglalkoznod. Koncentrálj még erre az amúgy érdektelennek tűnő feladatra is, mivel most egy ötlet formálódhat meg a fejedben, amely később még igen hasznos lehet számodra. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.