Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felét optimistán várhatod, mivel nagy az esélye annak, hogy melléd szegődik a szerencse valamilyen ügyben. Bárhogyan is alakulnak a dolgaid, ügyelned kell a helyes viselkedésre, ugyanis nem mindenki ébred ma ennyire pozitívan a környezetedben, mint te. Viselkedj mérsékelten és ne kelts visszatetszést azzal, hogy mások orra alá dörgölöd a te jó dolgodat.

A hét második felében a magánéletedre kell összpontosítanod, és különös figyelmet fordítani a családi kötelékekre. Fontos lesz, hogy ne veszítsd el az objektivitásodat egy esetlegesen kialakuló vita folyamán, inkább törekedj arra, hogy mindenki nyugodjon le, amennyire csak lehetséges. Ha ennek érdekében esetleg vissza kell vonulnod egy kissé a véleményeddel, tedd meg. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében maximális erőbedobással kell küzdened valamiért, de kitartással és önfegyelemmel meg fogod nyerni az életed ezen csatáját is. Ne zavarjon, ha az eredmények nem azonnal jelentkeznek majd, most egy kis türelemre is szükséged lehet és egy hű barátra, aki segít neked túl lenni a nehéz órákon.

A hét végére felszabadul benne egy feszültség és sokkal könnyedebben tudsz majd tekinteni olyasmire is, amelyet nemrég még igen zavarónak érzékeltél. Most meglátod az élet olyan szépségeit is, melyekre eddig talán nem figyeltél eléggé és értékelni tudod majd az élet napi apró örömeit is. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.