Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a megérzésed vezérel egy kérdésben és jó eséllyel ad számodra értékelhető plusz információt a helyes döntéshez egy fontos kérdésben. Valamilyen ügyben, amely rendkívül fontos számodra, most egy új szintre léphetsz, ami jelenthet extra elismerést és a pénzügyi helyzeted javulását is. Ezekben a napokban légy óvatos egy ismeretlennel, aki ajánlatot tesz neked.

A hét második felében a kezdeményezőkészséged és kockázatvállalási hajlandóságod magasabb lehet a szokásosnál, ez azonban meggondolatlan lépésekre is sarkallhat, így igyekezz óvatosan eljárni. Tarts mértéket, legyen az sport, vásárlás, vagy akár egy randevú. Ezekben a napokban valaki, aki fontos számodra, biztosítani fog a támogatásáról. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Halak – heti horoszkóp

A hét elején valaki véleménye nagy hatással lesz rád, ami rányomja a bélyegét minden tevékenységre, melyet ezekben a napokban folytatsz. Ha pozitív ez a vélemény, akkor az feldobja a napod és szinte minden feladatot könnyedén veszel majd, ha a vélemény negatív, akkor pedig alig várod majd, hogy vége legyen a mai napnak és végre a párnádba fúrhasd az orrodat.

A hét második fele viszont szép reményekkel indul, mivel egy új terv kidolgozásába kezdesz, amely hatással lesz a magán és a szakmai életedre is. Igyekezz most ne csak a nagy képet nézni, hanem próbálj összpontosítani az apróbb részletekre is. Ha lesz probléma, az egy ilyen apróságból fog elindulni. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

.