Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele kiegyensúlyozottságot és hatékony kommunikációt hoz az életedbe. Most könnyedén meg tudsz oldani olyan feladatokat, melyeken eddig heteken rágódtál köszönhetően a jó helyzet felismerési és döntési képességednek. Most jó alkalom lehet arra is, hogy olyasmit is tisztázz valakivel, amire eddig nem tudtad rászánni magad.

A hét második fele optimizmussal és szeretetben telik, és nem esik majd nehezedre, hogy kifejezd a környezeted felé a legmélyebb érzelmeidet sem. Kiváló alkalom lehet most randevúra, vagy családi programokra, de jó döntéseket hozhatsz akkor is, ha netán vásárlásra adnád a fejedet. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében erőre, ambícióra és kitartásra lesz szükséged és egy kis szenvedélyre is, hogy valami igazán értékeset és maradandót alkoss. Olyan alkalom lehet most erre, melyre már igazán régóta vársz és amely kijárt volna már régen neked. Ha egy új vállalkozásba, vagy egyéb projektbe kezdenél, most tedd meg.

A hét vége a szebb és jobb jövő reményében telik el, de ekkor már a nagy célok mellett összpontosítanod kell az apróbb részletekre is, különösen, ami a közvetlen környezetedet érintő dolgokra vonatkozik. A koncentráció hiánya most hibákhoz vezethet, vigyáz arra, hogy ne becsüld túl önmagad teherbíró képességét és ne vállalj túl sokat egyszerre. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.