Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele pozitívan és szerencsésen alakul számodra, ami örömet és büszkeséget hoz az életedbe, de közben ügyelned kell arra is, hogy mások, különösen egy személy, társaságában igyekezz vissza fogottan viselkedni, mivel az illetőnek már nagyon elege van abból, hogy mindig te vagy előtte a jó példa. Mindemellett el kell gondolkodnod azon is, hogy mennyire jó barát az, aki nem tud veled együtt örülni, ha van minek.

A hét második fele egy remek alkalmat szolgáltat arra, hogy szeretteiddel, barátaiddal tölts el egy kis minőségi időt és megünnepeljetek valamit. Ezek a percek rádöbbentenek ismét arra, hogy mik azok a dolgok és kik a legfontosabbak az életben és hogy minden más ezek mellett csak eszköz arra, hogy meg tudjuk élni a közös pillanatokat. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében komoly erőbedobásra lesz szükséged, hogy egy feladatban kellőképpen helyt tudj állni valamiben, de türelmed és kitartásod végül meghozza a várt eredményt. Ezekben a napokban egy döntés is vár rád, amely az elkötelezettségeddel kapcsolatos valami, vagy valaki iránt. Légy óvatos, mert itt most nagyon fontos lehet a tartalom mellett a forma is.

A hét végén egy kialakult helyzetben gyors döntésre és jó reflexekre lehet szükséged, hogy elkerüld a bajt, de egy kis szerencsével megtoldva végül jól kerülsz majd ki a kialakult helyzetből. Ezekben a napokban olyan dolgokkal is foglalkoznod kell majd, melyeket már régóta halogattál és eddig igyekeztél elkerülni. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.