Heti horoszkóp 2019. március 11. – március 17. – Szép remények

Horoszkóp minden hétre

2019.03.09. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele aktívan telhet. Ebben az időszakban gondolkodásod gyorsabb lehet az átlagosnál és a szellemi munkák mennek majd a legjobban számodra. Ha tanulnál valamit, képeznéd magadat, abba most nagyon érdemes belevágnod, mivel a kezdeti sikerélmények hosszabb távra is muníciót adnak az ebben rejlő nehézségekre is.

A hét második felét kissé lazábbra veheted az átlagosnál és többet foglalkozhatsz a szórakozással, kikapcsolódással is. Valaki váratlanul ajándékkal lephet meg, amitől a hangulatod tovább szárnyal és most igazán boldognak és varázslatosnak érzed majd az életet. A hét végén egy utazás terve merülhet fel valakivel, akivel már régóta vágysz egy közös együttlétre. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében lelkednek nagy szüksége lesz a sikerélményre és ezt minden bizonnyal meg is kapod, pedig az oda vezető út nem lesz éppen könnyed sétagalopp. Ezekben a napokban végre elhatározhatod magadat, hogy elhagysz egy régi rossz szokást, vagy szenvedélyt és ennek érdekében valódi lépéseket is tehetsz.

A hét végén egy régebbi terved, vagy kezdeményezésed eredményét könyvelheted el sikerként, amely az üzleti, pénzügyi, vagy szakmai életed részét képezi a legvalószínűbben. Ezekben a napokban csekély erőfeszítéssel is remek eredményeket érhetsz el, bármibe is fogj, így ha valami új dolgon töröd a fejedet, ennél jobb alkalmat nem is kereshetnél annak beindítására. >>> A te csillagjegyed hogyan regenerálódik? 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.