Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele némi összevisszasággal indul számodra és nehezen tudsz majd ráhangolódni a fontos feladataidra. Könnyen lehet, hogy mindezt súlyosbítja, hogy valaki megtalál téged a pletykáival, történeteivel, vagy akár a problémáival, amivel sikerül még jobban elvonnia a figyelmedet a fontos dolgokról.

A hét második felére letisztulnak a dolgok körülötted és összpontosíthatsz végre arra, amire kell. Mindezek mellett ugyanakkor időt kell szánnod egy kapcsolati problémára is, amelynek a megoldása nem várhat, mivel egyre mélyebben rombolja a magánéleted egy fontos területét. Közelíts a kérdéshez belső nyugalommal és keresd az egyensúlyt ebben is! >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele egy találkozást hoz számodra, amely olyan erős hatással lehet rád, hogy napokig nem tudod kiverni a fejedből. Talán egy új barátság, vagy egy új romantikus kapcsolat küszöbén állsz most, ez azonban egy sor egyéb kérdést is felvet a jelenleg meglévő kapcsolataiddal összefüggésben. Valamelyik ujjadat előbb utóbb harapnod kell, rajtad áll, hogy melyiket.

A hét második fele sem biztos, hogy meghozza a nyugalmat számodra és lesz olyan időszak ezekben a napokban, amikor talán úgy érzed, hogy az életed menthetetlenül sodródik a káosz felé. A legjobb taktika most talán az lehet, ha nem lépsz semerre, inkább igyekszel egy kicsit kikapcsolódni, pihenni, hogy leülepedjenek benned az elmúlt napok élményei. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.