Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében türelmesen és érzékenyen kell viszonyulnod egy nehéz problémához, amely talán a magánéletedben jelentkezik a legnagyobb valószínűséggel. Lehet, hogy most szükséged lesz egy jó barát tanácsára, vagy legalább arra, hogy kisírhasd a bánatodat valakinek a vállán. Ne vesd el annak lehetőségét sem, hogy a szüleiddel, rokonaiddal vitasd meg ezeket a kérdéseket.

A hét második fele a harmóniát és a belső egyensúlyt hozhatja el az életedben és egy felszabadító érzést, mivel nagy valószínűséggel életed egy nehéz szakasza ért most véget. Ezekben a napokban teljes erőbedobással fordulhatsz a szeretteid felé, legyenek azok a családtagok, vagy éppen a társad az életben. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt és intenzitást hoz az életedbe, amely nem csak a magánéletedben, hanem a munkádban is erőteljesen megmutatkozik majd. Ezekben a napokban sokkal jobban érzed magad körül az embereket és te magad is sokkal nagyobb hatással lehetsz rájuk. Egy váratlan, ügyes húzással ráadásul most olyan dolgot is megtehetsz, amivel egy csapásra a középpontba kerülhetsz egy ügyben.

A hét második felében megmutatkozik számodra az élet mókásabb, vidámabb oldala, különösen akkor, ha hajlandó vagy egy lehetőséggel élve valami újat, érdekeset kipróbálni, vagy ilyesmiben részt venni. Hagyd el most egy rövid időre a komfortzónádat és ismerkedj meg néhány nem hétköznapi élethelyzettel, emberrel. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.