Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében jó megfigyelőképességedre kell hagyatkoznod, hogy felismerd a lehetőséget egy esemény, vagy hír kapcsán és ne csak mások után kullogva próbálj felszállni egy éppen induló vonatra. Most itt az nyer, aki időben lép, ne feledd. Légy most szemfüles és szerezd meg, ami jár neked.

A hét második felében remek alkalmat találhatsz arra, hogy a családodban, vagy akár a munkahelyeden fennálló személyes problémát kezelj, vagy helyrehozz. Persze ehhez az is szükséges, hogy a másik fél is hajlandó legyen ebben aktívan közreműködni. Ha nem sikerül a dolog, akkor pedig legalább kiderül, hányadán is álltok a dologgal. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében problémák merülhetnek fel egy olyan ügyben, amely komoly és felelősségteljes hozzáállást igényel részedről. Itt most nem szabad félvállról venned a dolgokat, ha így teszel, akkor valószínűleg el is tudod hárítani a fejed fölül a gyülekező viharfelhőket. Ha a dolog pénzügyeket is érint, légy óvatos, mire adsz ki és mikor.

A hét második felében az élet mókásabb oldalát is megmutatja neked, amikor egy esemény, vagy egy véletlen során mulatságos helyzetbe keveredsz egy ismeretlennel. Persze, ahogyan semmi, ez sem történik teljesen véletlenül az életedben, tekintsd egy lehetőségnek arra, hogy valami izgalmas és új dolgot tapasztalhass meg. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.