Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lesz arra, hogy megmutasd a szeretteinek, mennyire fontosak számodra. Mindezt gyakorlati módon és nem szavakkal teheted meg, aminek a következménye nem fog elmaradni. A felelősségvállalás és az áldozat, melyet most hozol, többet mond majd számukra minden kimondott szónál.

A hét második felében magabiztosan és kényelmesen érzed majd magadat, ami egy kis összpontosítással keveredve egészen extrém teljesítményekre ösztökél téged. A környezeted számára csak egy kérdés marad most: vajon hogy csinálja? Jó alkalom lesz ez a pár nap arra is, hogy erre választ adj nekik. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele szenvedélyesen és nagy intenzitással telik számodra, ami elégedettséggel tölt el téged és a környezetedet is. Most nagyon erős vonzerő árad belőled, amelyet szinte bármire felhasználhatsz, legyen az valakinek a meggyőzése, vagy a te oldaladra állítása. Ha el akarsz érni valamit, most tedd meg, ami ehhez kell.

A hét második fele stimuláló találkozást hoz egy érdekes emberrel, akit talán ismersz már régebbről. Most elég önbizalmad és önismereted van ahhoz, hogy ezt a helyzetet megfelelően kezeld és az eseményeket úgy irányítsd, hogy azok számodra a legkedvezőbben alakuljanak. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

.