Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egyáltalán nem lesz kedved komoly és felelősségteljes dolgokkal foglalkozni, ami némi feszültséget is okozhat benned, mivel egyáltalán nem biztos, hogy ezt most ebben a helyzetben megteheted. Próbáld előhívni magadból a felelősségérzetedet és legyen az bármilyen nehéz, a kötelező gyakorlatokat rendben végezd el.

A hét második fele már sokkal könnyebben telik el számodra, így néhány békés és könnyű napnak nézhetsz elébe. Ha nyitottan viselkedsz, akkor most új barátokat szerezhetsz és adott esetben még egy új szerelem is beköszönhet ablakodon. Ezekben a napokban egy nő fontos szerepet fog játszani a dolgok alakulásában. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele számodra most ideális lehet arra, hogy a reális céljaid elérésében lépj egy nagyot előre. Viszonylag kevés ellenállásba ütközöl majd és jóindulat, bátorítás kíséri az utadat még olyan helyekről is, amely helyekről inkább a szigort várnád. Egy új lehetőség is vár rád, de az nem teljesen biztos, hogy számodra most van itt az ideje, hogy élj is vele.

A hét második fele egy nagyon érdekes és izgalmas találkozást hoz és egy lehetőséget arra, hogy kipróbálj valami izgalmas dolgot. Hogy ezt meg is tehesd, kissé át kell szervezned a napjaidat, amihez szükséged lehet valakinek a jóindulatára, segítőkészségére. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.