Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében az optimizmus lehet az uralkodó érzés benned, de a döntéshozásban is jeleskedhetsz, így ha van előtted olyasmi, amit eddig halogattál, most talán itt az alkalom, hogy határozz bennük. A hét közepén egy kényes ügyben szükség lehet a diplomáciai érzékedre, amellyel elsimíthatsz egy kezdődő magánjellegű konfliktushelyzetet.

A hét második felében versenyhelyzetbe kerülhetsz, de ez nem csak a munkádat érintheti, hanem esély van arra, hogy a magánéletedben nézz szembe egy lehetséges kihívóval. Lehet, hogy most egy kicsit be kell dobnod magadat, hogy biztosítsd a pozíciódat, amit egy kis praktikával könnyedén abszolválsz majd. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében lehet, hogy a családod, vagy egy számodra fontos személy védelmében kell fellépned, de közben arra is ügyelned kell, hogy ezzel kapcsolatban nehogy túllőj a célon. Hajlamos vagy ugyanis arra, hogy ilyen esetben megsemmisítő csapást mérj ellenfeledre, ami talán túl nagy ár azért, amit elkövetett. Csak ijessz rá, de hagyd futni!

A hét második felében a jövőre vonatkozó terveiddel leszel elfoglalva, ez ügyben ugyanis új fejlemények merülhetnek fel és ezek ismeretében talán módosítanod kell a menetrenden. Készülj fel arra is, hogy ez ügyben némi ellenállásra is számíthatsz, mivel nem mindenki repdes az örömtől látva, hogy mostanában mennyire céltudatos és magabiztos vagy. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

.