Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében valaminek az előkészítésén kell ügyködnöd és lehet, hogy közben egészen vad tervek is az eszedbe jutnak. Talán most azt gondolod, hogy ezek a tervek elrugaszkodottabbak a lehetőségeidnél, de ne feledd, hogy ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Te csak jegyezz fel mindet, ki tudja, mit hoz a jövő.

A hét második felében egy a szokásosnál is nehezebb feladatot kell megoldanod és ebben a környezeted felől nem remélhetsz támogatást. Itt most egyedül kell döntened és a választásodnak megfelelően végigmenned az úton. A jelek jók és ha az emberekét nem is, az égiek támogatását élvezni fogod. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a kitartás lehet a legfontosabb számodra, mivel valamiben sokkal távolabbinak tűnik a lehetséges eredmény elérése, mint ahogyan azt előzőleg gondoltad. Könnyen lehet, hogy te hiába jutottál el egy bizonyos szintre, meg kell várnod, hogy a környezetedben mindenki felzárkózzon hozzád.

A hét második fele bátorságot és szenvedélyt ad számodra és egy dráma kialakulásának a veszélyét, amit, ha óvatos vagy könnyedén elháríthatsz. A gond az, hogy ezekben a napokban téged sem a türelmed tesz híressé és ez nagyban megnehezíti, hogy ez az időszak feszültségek nélkül teljen el számodra. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.