Hirdetés

Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Hirdetés

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében céltudatosan és kezdeményezőkészséggel haladsz előre, amit nem fog tudni megtörni az sem, hogy a közeledben valaki azon ügyködik, hogy elbukj. Légy óvatos, de egyben határozott is és mutasd meg neki, hogy hiába is próbálkozik, veled nem megy semmire. Jobb, ha belenyugszik, itt most te leszel a nyerő.

A hét második felében erős ösztönzést kapsz a közvetlen környezetedtől, hogy belekezdj valamibe, amire már régóta készülsz. Most döntő pillanathoz értél, megvan benned az erő és az elszántság is, hogy elindítsd a változást. Ne feledd, hogy az ilyesmi mindig fejben dől el. Ha ott minden a helyén van, onnan már könnyebb az úton járni. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében hiába leszel te mentálisan rendben, meg kell küzdened azzal, hogy körülötted nem mindenki lesz ennyire összerendezett. Könnyen lehet, hogy mielőtt belekezdenél bármibe, előbb a többieket kell ráncba szedned lelkileg. Légy óvatos azzal, milyen szavakat használsz, mert nem mindenki bírja a nyers őszinteséget és a végén az egész kontra produktívvá válhat.

A hét második fele szenvedélyt és izgalmat hozhat számodra, ahhoz azonban hogy egy tervedet megvalósítsd, némi bátorságra is szükséged lehet. Légy óvatos, de egyben határozott is és ne gondold, hogy egy kisebb kudarc, akkora probléma lenne. Ha úgy esik, hogy nem jön be minden számításod, akkor sem dől össze a világ. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.