Hirdetés

Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Hirdetés

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele optimistán telhet, amit egy remek hír alapozhat meg. Talán most lesz itt az ideje, hogy felkészülj és megtervezz egy utazást, amely régóta esedékes és amelyhez most végre elegendő időd és forrásod is van. Mindezt most ráadásul egy szerencsés véletlen is segítheti, melyet nem kihasználni igazán vétek lenne.

A hét második felében olyan erős mentális és fizikai állapotban leszel, hogy szinte bármire képesnek érzed magadat. Ügyelned kell azonban arra is, hogy eközben ne legyél önhitt és ne tegyél meg könnyelmű lépéseket. Nem lenne jó elrontani egy kis meggondolatlansággal ezt a remek időszakot az életedben. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy romantikus találkozás vár rád, amelynek a kimenetelen nagyon sok irányba mutathat. Ha úgy döntesz, egy futó kalanddal teheted édesebbé az életedet, de mindebben benne van egy hosszabb távú kapcsolat lehetősége is. Más kérdés persze, hogy mit kezdesz az érzéseiddel és a felelősségérzeteddel, ha éppen egy tartós kapcsolatban élsz. Ez esetben marad az elégedett érzés, hogy megtehetted volna, ha akarod.

A hét második felében ismét felcsillan a remény arra, hogy egy régi álmod legalább részben megvalósuljon. Ehhez azonban egy kisebb nagyobb drámán keresztül vezet az utad és ezen a ponton döntened kell, mit vállalsz be azért, hogy teljesüljenek a vágyaid. Leszel áldozat, vagy inkább önmagadat helyezed előtérbe végre? >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.