Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Mérleg – heti horoszkóp

Bármi, ami odafigyelést igények, a hét elején számodra sokkal jobban fekszik majd, így időzítsd a beosztásodat ennek megfelelően. A részletekre és az apró betűs részekre most különösen figyelned is kell, mivel könnyen előfordulhat, hogy egy papír meggondolatlan aláírásával valakik csapdába szeretnének téged csalni. Légy óvatos!

A hét második felében a szerencse állhat a szolgálatodba és valami olyasmi is megtörténhet veled, melyet már egy ideje elképzelsz. Lehet az is, hogy már sokszor elgondoltad, mit teszel, ha mindez végre megtörténik, de ne lepődj meg, ha a valóságban a reakciód mégis ettől eltérő lesz. Hiába, az éles helyzet gyakran mást, hogy mint a tervek. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében valaki, akihez érzelmileg kötődsz, kellemes meglepetést okoz neked és ez a kapcsolatotokban mélyreható változást eredményezhet. A büszkeség és a boldogság nem is igazán fejezi ki, amit most érezni fogsz és legszívesebben a világba kiáltanád azt, ami most a gondolataidban jár.

A hét második felében viszont nehézségek léphetnek fel és ezek megoldása extra pénzügyi forrásokat igényelhet részedről. Talán az első pillanatban elfog majd a pánik, de ha jobban belegondolsz, látnod kell, hogy nincs itt akkora gond, amit ne lennél képes egy kis átcsoportosítással megoldani. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.